Po kërkoni një praktikë për diagnostikimin prenatal në Hamburg? Praktika jonë ju ofron diagnozën më moderne prenatale në Hamburg - DEGUM Niveli II
plotësisht në Rahlstedt Center

Në praktikën tonë për gjinekologji dhe diagnostikim prenatal në DEGUM II në Hamburg, ne jemi të specializuar në ekzaminimet me ultratinguj dhe procedura të tjera të avancuara diagnostikuese dhe terapeutike gjatë shtatzënisë.

Diagnoza prenatale në tremujorin e parë të shtatzënisë

Diagnoza prenatale në tremujorin e dytë të shtatzënisë

Diagnoza prenatale në tremujorin e tretë të shtatzënisë

Diagnostikimi gjenetik – kampionimi i lëngut amniotik, marrja e mostrave të vileve korionike

Jeni duke kërkuar për diagnostifikimin prenatal më modern në Hamburg? Ju keni ardhur në vendin e duhur! Mezi presim vizitën tuaj! Gjinekologu juaj në Hamburg.

TOP Frauenarzt in Hamburg
TOP Frauenarzt in Hamburg
TOP Frauenarzt in Hamburg
TOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnoza prenatale

Dr med. Maciej P. Czugalinski
Specialist në Obstetrikë dhe Gjinekologji
Obstetrikë speciale dhe perinatologji
Eksperti i ultrazërit DEGUM niveli II
Specialist i FMF Londër
më shumë

Të gjitha ekzaminimet ekografike në fushën e diagnostikimit prenatal kryhen të certifikuara sipas kritereve nga kompanitë e mëposhtme:

Shoqata Profesionale e Mjekëve Praktikantë Prenatalë
Shoqata Profesionale e Mjekëve Praktikantë Prenatalë

Diagnoza prenatale

Diagnostifikimi prenatal Hamburg, amniocenteza Hamburg, këshilla për keqformime, DEGUM II Hamburg
Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik Hamburg, DEGUM II Hamburg, USG HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL