Mjekësia Estetike Hamburg Rahlstedt

Një pamje tërheqëse dhe e shëndetshme shpesh përfshin atë që është e shëndetshme, e barabartë dhe rrezatuese
Pamja e lëkurës. Rrudhat e para shpesh shfaqen në fytyrën tuaj shumë kohë përpara se të jeni gati për to.
Nëse vëreni shenjat e para të plakjes kur shikoni në pasqyrë, trajtimi i rrudhave jo-kirurgjikale mund të jetë një opsion shumë efektiv. Vëllimi i humbur mund të ndërtohet për të arritur një pamje më të re dhe më të freskët. Në shumicën e rasteve, efekti pozitiv është menjëherë i dukshëm.

Botox

Trajtimi i rrudhave

Ngritja e fijeve

Trajtimi i rrudhave

Zmadhimi i buzëve

Injeksion për heqjen e yndyrës

Ne dëshirojmë t’ju ftojmë në një konsultë.

Mjekësi estetike Hamburg Rahlstedt

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Degum Ii Hamburg, Frauenarzt Hamburg, Ersttrimesterscreening Hamburg, Fehlbildungsausschluss In Hamburg, FeindiagnostikTOP Frauenarzt in Hamburg

Informacion për referuesit