Dëshira për të pasur fëmijë

Falë përvojës sonë dhe opsioneve ndërdisiplinore diagnostike dhe terapeutike, ne mund të gjejmë shkaqe, të ofrojmë terapi dhe të mundësojmë fillimin e shpejtë të trajtimit.

Hapi i parë është një konsultim i detajuar, jo detyrues. Gratë dhe partnerët kanë mundësinë të na njohin dhe të përshkruajnë situatën e tyre personale.
Përdoren ekzaminimet (p.sh. përcaktimet speciale të hormoneve) dhe metodat e trajtimit që korrespondojnë me gjendjen aktuale të shkencës. Së bashku ne do të zhvillojmë një plan trajtimi të përshtatur posaçërisht.

Gjinekologët tuaj në Hamburg Rahlstedt.

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Ästhetische medizin hamburg rahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Mjekësi estetike