shtatzënisë

Ne ju ofrojmë të gjitha ekzaminimet, këshillat dhe masat paraprake të kërkuara nga udhëzimet e maternitetit, si dhe shumë më tepër. Këto përfshijnë përcaktimin e shtatzënisë, kontrollet me ultratinguj, CTG, analizat e gjakut dhe këshilla të hollësishme për të ushqyerit dhe sjelljen gjatë shtatzënisë.

Përveç kësaj, me kërkesën tuaj, në Hamburg Rahlstedt mund të kryhen ekzaminime shtesë të dobishme shtesë me ultratinguj dhe analiza të mëtejshme gjaku për të përjashtuar sëmundje të rëndësishme infektive (p.sh. citomegalovirus, toksoplazmozë, rubeola).

Ne ju shoqërojmë si nënë shtatzënë në çdo hap të rrugës dhe ofrojmë ekspertizën tonë në kujdesin e shtatzënive me rrezik të lartë dhe me rrezik të lartë.

Po kërkoni një gjinekolog kompetent dhe të besueshëm për kujdesin tuaj të shtatzënisë në Hamburg? atëherë do të ndiheni në duar të mira me ne.

Sigurisht, ushqyerja me gji është absolutisht e rëndësishme për ne, kështu që ne ju mbështesim gjatë shtatzënisë në përgatitjen për këtë fazë të rëndësishme pas lindjes. Ju gjithashtu mund të mbështeteni tek ne për çdo problem që lind gjatë periudhës pas lindjes.

Gjinekologu juaj për të gjitha gjërat e shtatzënisë dhe diagnostikimit prenatal në Hamburg

Kujdesi për shtatzëninë hamburg, prowadzenie ciazy hamburg,

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Degum Ii Hamburg, Frauenarzt Hamburg, Ersttrimesterscreening Hamburg, Fehlbildungsausschluss In Hamburg, FeindiagnostikTOP Frauenarzt in Hamburg

Informacion për referuesit

menopauza