Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Ne ofrojmë, ndër të tjera, shërbimet e mëposhtme IGeL në praktikën tonë gjinekologjike në Hamburg Rahlstedt:

Ekografia vaginale

Ekografia e mitrës dhe vezoreve: Këtu mund të vlerësohet shtresa e brendshme e mitrës dhe mund të zbulohen fibroidet ose cistat.

Ekografia e gjirit

(sonografia e gjirit)
Për të zbuluar gjetjet jo të prekshme, kjo procedurë mund të përdoret për të plotësuar në mënyrë optimale zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit pa ekspozim ndaj rrezatimit.

Futja e një spiraleje

ose spirale hormonale për kontracepsion

Insert implanon

imunizimi

(Vaksinimi) për infeksionet e përsëritura të fshikëzës

Testi i kancerit të fshikëzës UBC

Testi i zbulimit të kancerit të zorrës së trashë nga jashtëqitja

Diagnostifikimi prenatal në Hamburg Rahlstedt:

Ekzaminimi i zgjatur i tremujorit të parë

Përfshirë Matja e tejdukshmërisë nukale, vlerësimi i kockës së hundës, matja e duktusit venoz dhe regurgitimi i valvulës trikuspidale si dhe ekografia e hershme e imët për të vlerësuar rrezikun e trizomisë 13/18/21 dhe çrregullimeve të tjera kromozomale.

Ekzaminimi i gjeneratës së ardhshme

Përfshirë Matja e tejdukshmërisë nukale, vlerësimi i kockës së hundës, matja e duktusit venoz dhe regurgitimi i valvulës trikuspidale si dhe ekografia e hershme e imët për të vlerësuar rrezikun e trizomisë 13/18/21 dhe çrregullimeve të tjera kromozomale + depistimin e preeklampsisë (rrezikun e helmimit nga shtatzënia) dhe, nëse është e nevojshme, NIPT

Ekografi e mirë – diagnostikimi i keqformimeve

(vetëm shërbim me vetëpagesë nëse nuk ka indikacion ose referim mjekësor)

Ekokardiografia e fetusit

(vetëm shërbim me vetëpagesë nëse nuk ka indikacion ose referim mjekësor)

Amniocenteza

(vetëm shërbim me vetëpagesë nëse nuk ka indikacion ose referim mjekësor)

Marrja e mostrave të vileve korionike

(vetëm shërbim me vetëpagesë nëse nuk ka indikacion ose referim mjekësor)

NIPT

këshilla të hollësishme

Ekografi gjatë shtatzënisë nëse dëshironi

(përfshirë 3D/4D)

Ne do të jemi të lumtur t’ju këshillojmë personalisht (në gjermanisht, polonisht, anglisht) se cilat masa kanë kuptim ose janë më pak të dobishme për ju.

Ju lutem na kontaktoni.

Gjinekologët tuaj në Hamburg Rahlstedt

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Ästhetische medizin hamburg rahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Mjekësi estetike