parandalimi

Kur vendoset për kontraceptivin e duhur, duhet t’i kushtohet vëmendje asaj që është veçanërisht e rëndësishme në situatën aktuale të jetës. Është gjithashtu e rëndësishme të merren parasysh avantazhet dhe disavantazhet e metodave të ndryshme dhe të peshohen ato me njëra-tjetrën.

Ka një shumëllojshmëri opsionesh kontraceptive, disa me parime veprimi shumë të ndryshme:

  • Kontraceptivë mekanikë
  • Kontraceptivët hormonalë
  • Kontraceptivë kimikë
  • sterilizimi

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Ästhetische medizin hamburg rahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Mjekësi estetike