Dr. Czugalinski Pränataldiagnostik, PerinatologeTOP Frauenarzt in Hamburg

Dr. mjek. Maciej P. Czugalinski

Specialist në Obstetrikë dhe Gjinekologji
Përqendrohuni në obstetrikë dhe perinatologji të veçantë
Eksperti i ultrazërit DEGUM niveli II
TOP Frauenarzt in Hamburg

Hartmut W. Klein

Specialist në Obstetrikë dhe Gjinekologji
Urodinamika
Keni nevojë për një takim?

telefoni: 040 677 80 71
faks: 040 320 345 71

Gjinekolog Hamburg, gjinekolog aty pranë

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na dërgoni me email:

info@frauenarzt-rahlstedt.de

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me diagnostikimin prenatal:
drczugalinski@frauenarzt-rahlstedt.de

Ne flasim:

gjermanisht
anglisht
polonisht
shqiptare
kroate
italisht

Orari zyrtar
e hënë7:30 - 18:00 Uhr
e martë7:30 - 18:00 Uhr
e mërkurë7:30 - 18:00 Uhr
e enjte7:30 - 18:00 Uhr
e premte7:00 - 12:00 Uhr

Orari i hapur i konsultimit (orët e konsultimit urgjent)
Dr. Czugalinski: Hënë-Enjte 7:30 e mëngjesit – 9:00 e mëngjesit.

Orari i hapur i konsultimit (orët e konsultimit urgjent)
Zoti. E vogël: e hënë 9:00 e mëngjesit – 10:00 e mëngjesit,
E martë ora 7:30 e mëngjesit – 9:00 e mëngjesit,
Të mërkurën 9:00-10:00,
E enjte 7:30 e mëngjesit – 9:00 e mëngjesit.

Ju mund të kërkoni receta ose transferime në çdo kohë gjatë orarit të punës të renditur më sipër pa takim paraprak
(por me pak kohë pritje)
Eja rrotull.

Rruga Schweriner 10
22143 Hamburg

Ne jemi gjithmonë aty për ju

Mirë se vini në praktikën e gjinekologjisë dhe diagnostikimit prenatal në Hamburg!

Jeni duke kërkuar për një praktikë gjinekologe kompetente dhe të besueshme me fokus në shtatzënitë me rrezik të lartë dhe diagnostikimin prenatal në Hamburg?
Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur!

Ne jemi një ekip specialistësh me shumë përvojë në gjinekologji dhe obstetrikë, me fokus në perinatologji dhe ofrojmë shërbime të gjera gjinekologjike dhe të gjitha diagnostifikimit para lindjes.

Para së gjithash, ne i kushtojmë shumë rëndësi këshillave të ndjeshme dhe individuale.
Ekipi ynë përbëhet nga mjekë të specializuar të cilët me kënaqësi do t’ju përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me diagnostikimin prenatal (diagnostika prenatale). Ne marrim kohë për ju dhe ju mbështesim në të gjitha vendimet në lidhje me shtatzëninë tuaj. Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë kujdesin dhe këshillat më të mira të mundshme gjatë shtatzënisë.

Përveç kësaj, ju si pacient dhe shëndeti juaj jeni fokusi ynë. Prandaj është e rëndësishme për ne që të ofrojmë trajtim të përshtatur për nevojat tuaja individuale bazuar në gjetjet më të fundit shkencore në çdo fazë të jetës tuaj.

Ne jemi të kënaqur që jemi në gjendje t’ju ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të gjinekologjisë dhe mjekësisë prenatale, duke përfshirë ekspertizën e lartë të nivelit II të DEGUM dhe përvojën shumëvjeçare në diagnostikimin prenatal në Hamburg.

Mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë!

Shërbimet tona

Frauenarzt Hamburg

Në çdo fazë të jetës së një gruaje mund të shfaqen sëmundje që mund të parandalohen ose zbulohen në kohën e duhur me trajtim gjinekologjik. Prandaj, duhet të bëni një kontroll tek gjinekologu të paktën një herë në vit.

Schwangerschaftsbetreuung Hamburg

A jeni shtatzënë? Ne ju shoqërojmë si nënë shtatzënë në çdo hap dhe ofrojmë mjekësi moderne si dhe ekspertizë të lartë në kujdesin e shtatzënive me rrezik të lartë dhe shtatzënive të shumëfishta.

Keni një shtatzëni me rrezik të lartë? Atëherë keni të drejtë me ne. Duke përdorur teknologjitë më të fundit si Oxford CTG, si dhe përvojën e viteve në kujdesin për shtatzënitë me rrezik të lartë, ne arrijmë një nivel shumë të lartë sigurie për ju dhe fëmijën tuaj.

Pränataldiagnostik Hamburg

Diagnostifikimi me ultratinguj prenatal (diagnostika prenatale) është fusha më e kërkuar e mjekësisë sot. Me teknologjinë më të fundit dhe ekspertizë shumëvjeçare, ne mund të largojmë shumë nga shqetësimet tuaja për zhvillimin e fëmijëve. Ne ofrojmë spektrin e plotë të diagnostikimit prenatal në Hamburg.

TOP Frauenarzt in Hamburg
TOP Frauenarzt in Hamburg
TOP Frauenarzt in Hamburg
TOP Frauenarzt in Hamburg