Problemet e shtatzënisë

Të dashur pacientë,

Si ekspertë në kujdesin e shtatzënisë, ne jemi të vetëdijshëm për lirimin e ligamenteve gjatë shtatzënisë. Kjo çon në rritjen e tensionit të muskujve, i cili nga ana tjetër shkakton dhimbje.

Simptomat e mëposhtme mund të lehtësohen pa mjekim :

-Tension në zonën e qafës

– Të përziera

-Sindroma e tunelit karpal

-dhimbje shpine,

-sindromi i shtyllës kurrizore lumbare

– Dhimbje SIJ

-Dhimbje barku dhe profilaktike

-Enjtje e duarve dhe këmbëve

Ju lutem mos ngurroni të na pyesni në praktikë.

Gjinekologu juaj në Hamburg Rahlstedt

Beschwerden in der Schwangerschaft lindern
Beschwerden in der Schwangerschaft lindern
Beschwerden in der Schwangerschaft lindern
Beschwerden in der Schwangerschaft lindern
Beschwerden in der Schwangerschaft lindern
Beschwerden in der Schwangerschaft lindern
Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Degum Ii Hamburg, Frauenarzt Hamburg, Ersttrimesterscreening Hamburg, Fehlbildungsausschluss In Hamburg, FeindiagnostikTOP Frauenarzt in Hamburg

Informacion për referuesit