Gjinekologji dhe urogjinekologji

Në rastin e ankesave gjinekologjike, ne ofrojmë diagnostifikim dhe trajtim gjithëpërfshirës të përshtatur me pamjen klinike përkatëse dhe nevojat tuaja individuale. Sëmundjet e mundshme gjinekologjike përfshijnë:

  • Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut
  • Proceset inflamatore të vezoreve dhe tubave fallopiane
  • Çrregullimi i gjakderdhjes
  • Sëmundjet HPV
  • Fibroidet
  • Endometrioza dhe adenomioza
  • Kistet e vezoreve
  • Rritja e sekrecioneve vaginale

Kur bëhet fjalë për problemet mjekësore me organet gjenitale dhe fshikëzën urinare, shumë pacientë ende kanë nevojë për shumë guxim për të diskutuar këto tema të ndjeshme me mjekët e tyre. Rrjedhja e papritur e urinës ose ndjenja e një trupi të huaj që tërhiqet poshtë vaginës prek pothuajse çdo grua të dytë në rrjedhën e jetës së saj.

Ne përdorim urodinamikën për të ekzaminuar funksionin e traktit urinar. Këto tre ekzaminime përbëhen nga: matja e presionit të fshikëzës, matja e rrymës urinare, profili i presionit uretral.

Shumë probleme të prolapsit shpesh mund të zgjidhen me mjekim ose trajtim jokirurgjikal. Kështu që na flisni hapur për problemet tuaja të legenit.
Një bisedë e besueshme me ne është hapi i parë për të lehtësuar simptomat tuaja.

Gjinekologu juaj në Hamburg

Gjinekologu Hamburg

Gjinekolog në Hamburg

Shërbimet tona

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë

Pränataldiagnostik HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Diagnostikimi prenatal - DEGUM II

Behandlung von Kinderwunsch in Hamburg RahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Dëshira për të pasur fëmijë

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Hitzewallungen therapie, Menopausenbeschwerden Fraeuanrzt in hamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

menopauza

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Ästhetische medizin hamburg rahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Mjekësi estetike