Menopauza - menopauza

Mesatarisht, gratë përjetojnë menopauzë midis moshës 51 dhe 52 vjeç, por rreth 1% e grave e përjetojnë atë para moshës 40 vjeç dhe një në 1000 gra e përjetojnë atë edhe para moshës 30 vjeç.
Sëmundjet kronike si diabeti dhe pirja e duhanit mund të shkaktojnë menopauzë që të ndodhë më herët.
Tetë nga dhjetë gra përjetojnë simptomat e mëposhtme gjatë menopauzës:
Nxehje të nxehta
Djersitje
Renia e flokeve
Shtim në peshë
Lodhje dhe çrregullime të gjumit
Dhimbje kyçesh
Tharja e mukozave
Dhimbje gjatë marrëdhënieve seksuale
nervozizëm
depresioni
Rrahje zemre ose zemra të rrahura
Një gjendje e rëndë, rreziku i së cilës rritet pas menopauzës është osteoporoza.
Këto simptoma të përmendura më sipër mund të ndodhin disa vite para menopauzës.

Ne do t’ju nënshtrojmë një analize hormonale që do t’ju japë informacion në lidhje me situatën tuaj hormonale. Rezultati na jep informacion për terapinë e duhur që ju përshtatet.

Forca jonë qëndron në zgjedhjen e hormoneve të personalizuara (hormonet bioidentike) dhe rekomandimet e terapisë për ju.

Ju lutemi mos ngurroni të na vizitoni në ordinancën në Hamburg Rahlstedt për të marrë këshilla për simptomat tuaja të menopauzës.
Ne do të gjejmë një zgjidhje të përshtatshme për ju.

Gjinekologët tuaj në Hamburg Rahlstedt

Terapia e ndezjeve të nxehta, simptomat e menopauzës, mjekja femër në Hamburg

Ästhetische medizin hamburg rahlstedtTOP Frauenarzt in Hamburg

Mjekësi estetike

Gynäkologe HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Gjinekologji dhe urogjinekologji

Frauenarzt HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Parandalimi dhe vaksinat

Wünschultraschall 3d, Ersttrimesterscreening, Mirena HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

Shërbime shëndetësore individuale IGeL

Pille Hamburg, Spirale Hamburg, Hormonfreie Spirale In Hamburg,TOP Frauenarzt in Hamburg

gjithçka rreth kontracepsionit

Schwangerschaftsbetreuung HamburgTOP Frauenarzt in Hamburg

shtatzënisë