Dr. mjek. Maciej P. Czugalinski

Dr. mjek. Maciej P. Czugalinski

Frauenarzt in Hamburg Rahlstedt Dr.med. Maciej Czugalinski und Hartmut W. Klein

Specialist në Obstetrikë dhe Gjinekologji
Obstetrikë speciale dhe perinatologji
DEGUM II
FMF London – Specialist i certifikuar NT
Psikosomatika

Kujdesi për shtatzënitë me rrezik të lartë dhe me rrezik të lartë
Gama e plotë e diagnozave prenatale
Sonografi gjinekologjike IOTA (e certifikuar)
Sonografia e gjirit
Konsultimi i fertilitetit
Kujdesi gjinekologjik para dhe pas
Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve gjinekologjike
Terapia e zëvendësimit të hormoneve
Kontracepsioni, DIU (të gjitha llojet)
Operacionet ambulatore
Mjekësi estetike
Psikosomatika

i martuar, 2 femije

VITA

2022
Dega në praktikën për gjinekologji dhe diagnostifikim prenatal, Rr. Schweriner 10, Hamburg
2018-2022
Menaxhimi i diagnostikimit dhe terapisë prenatale
Mjek i lartë
në Qendrën Perinatale Niveli I në Kath. Marienklinik Hamburg
2021
Doktoraturë me temë: "Shenjat ultrasonografike të sindromës së transfuzionit feto-fetal dhe kufizimi selektiv i rritjes në shtatzënitë binjake monokorioniko-diamniale", Universiteti i Lübeck
2019
Njohja e fokusit: Obstetrikë speciale dhe perinatologji
2014-2018
Mjek i lartë për diagnostifikim prenatal, obstetrikë, gjinekologjik-lindur. Ambulanca, Klinika Asklepios Wandsbek Hamburg
2009-2014
Trajnimi specialistik: Qendra Mjekësore Universitare Göttingen dhe AK. Wandsbek Hamburg

Anëtarësimi në shoqëritë profesionale: