Në kërkim të një MPJ me kohë të plotë!

Për praktikën tonë të orientuar drejt cilësisë për shëndetin e grave në HH-Rahlstedt (në qendrën tregtare Rahlstedt Center)
Ne jemi në kërkim të një MPJ të përkushtuar, miqësore dhe të besueshme me dashuri për njerëzit.

Ju do të jeni pjesë e ekipit që praktikon mjekësinë më moderne të grave duke përdorur teknologji të avancuara.
Ne ofrojmë një vend pune të larmishëm në një ekip praktik të gëzuar dhe miqësor që kujdeset për shëndetin e grave.

Orari i rregulluar i punës!
Shpërblimi mbi tarifa me pjesën e shitjes!
Punë e larmishme, e pavarur!
Mundësi të mira trajnimi të mëtejshëm!
shpirt i mirë ekipor!

Mezi presim të marrim aplikimin tuaj!!

drczugalinski@frauenarzt-rahlstedt.de