Specialist në gjinekologji dhe obstetrikë (f/m/d)

Ne jemi një ordinancë moderne gjinekologe me fokus në kujdesin e shtatzënisë dhe një spektër të plotë të diagnostifikimit prenatal.
Numri i lartë i shtatzënive me rrezik të lartë, si dhe ekspertiza shumëvjeçare dhe teknologjia më moderne (si Oxford CTG), ju japin një mundësi të madhe për trajnime të mëtejshme. Përveç kësaj, ne kemi një gamë të gjerë të gjinekologjisë ambulatore.

Ne dëshirojmë të zgjerojmë ekipin tonë për të përfshirë një specialist me kohë të plotë (f/m/d).

profilin tuaj

 • Si specialist në gjinekologji dhe obstetrikë, ju keni një nivel të lartë ekspertize dhe pavarësie.
 • Ato krijojnë lidhjen mes njerëzimit, standardeve të cilësisë dhe aktivitetit ekonomik
 • Ju pëlqen të krijoni dhe ndihmoni në formësimin e proceseve praktike të orientuara nga pacienti në bashkëpunim me ekipin e praktikës.

Përparësitë tuaja

 • Punë e pavarur dhe e larmishme
 • Pagat e lidhura me performancën
 • Mundësi të mëtejshme dhe të mëtejshme trajnimi, (1 vit – PS Speciale Obstetrike dhe Perinatologji, DEGUM II)
 • Niveli i lartë i dixhitalizimit në praktikë
 • Bileta e Gjermanisë ose vendparkimi juaj
 • Pajtueshmëria e punës dhe familjes
 • Ngjarjet e punonjësve dy herë në vit
 • Atmosferë e hapur, e ngrohtë pune

Kontaktoni

Ne mezi presim të marrim aplikimin tuaj – ju lutemi na dërgoni një email.

drczugalinski@frauenarzt-rahlstedt.de