Kjo politikë e cookie-ve u përditësua për herë të fundit më 4 dhjetor 2022 dhe zbatohet për qytetarët dhe banorët e përhershëm të Zonës Ekonomike Evropiane dhe Zvicrës

1. Hyrje

Faqja jonë e internetit, https://frauenarzt-rahlstedt.de (në tekstin e mëtejmë: “Faqja e internetit”) përdor cookie dhe teknologji të ngjashme (për lehtësi, të gjitha këto referohen si “cookies”). Cookies vendosen gjithashtu nga palë të treta të porositura nga ne. Në dokumentin e mëposhtëm ju informojmë për përdorimin e cookies në faqen tonë të internetit.

2. Çfarë janë cookies?

Një cookie është një skedar i thjeshtë i vogël që mund të dërgohet së bashku me faqet e një adrese interneti dhe të ruhet nga shfletuesi i internetit në PC ose pajisje tjetër. Informacioni i ruajtur aty mund të dërgohet në serverët tanë ose në serverët e palëve të treta përkatëse gjatë vizitave të mëvonshme.

3. Çfarë janë skriptet?

Një skript është një pjesë e kodit të programit që përdoret për të mundësuar funksionalitetin dhe interaktivitetin e faqes sonë të internetit. Ky kod funksionon në serverët tanë ose në pajisjen tuaj.

4. Çfarë është një web beacon?

Një fener në internet (i quajtur gjithashtu një etiketë pixel) është një fragment i vogël, i padukshëm i tekstit ose imazhit në një faqe interneti që përdoret për të monitoruar trafikun në uebsajt. Për ta bërë të mundur këtë, të dhëna të ndryshme rreth jush ruhen duke përdorur beacons në internet.

5. Biskota

5.1 Cookie teknike ose funksionale

Disa cookie sigurojnë që pjesë të faqes sonë të internetit të funksionojnë siç duhet dhe preferencat tuaja të përdoruesit të mbahen mend. Duke vendosur cookie funksionale, ne e bëjmë më të lehtë për ju që të vizitoni faqen tonë të internetit. Në këtë mënyrë, nuk keni pse të vendosni të njëjtin informacion në mënyrë të përsëritur kur vizitoni faqen tonë të internetit ose, për shembull, artikujt tuaj mbeten në karrocën tuaj derisa të paguani. Ne mund t’i vendosim këto cookie pa pëlqimin tuaj.

5.2 Cookie analitike

Ne përdorim cookie analitike për të optimizuar përvojën e faqes në internet për përdoruesit tanë. Këto cookie analitike na ofrojnë njohuri për përdorimin e faqes sonë të internetit. Ne kërkojmë lejen tuaj për të vendosur kuki analitike.

5.3 Cookies Marketing/Gjurmimi

Kukit e marketingut/gjurmimit janë cookie ose forma të tjera të ruajtjes lokale të përdorura për të krijuar profile të përdoruesve, për të shfaqur reklama ose për të gjurmuar përdoruesin brenda kësaj faqeje interneti ose nëpër faqet e internetit për qëllime të ngjashme marketingu.

6. Biskota të vendosura

Pëlqimi i GDPR për kuki

Funksionale

Google Analytics

statistikat

Fontet e Google

Marketing/Gjurmimi

hartat e Google

Marketing/Gjurmimi

YouTube

Marketing/Gjurmimi, Funksional

Të ndryshme

Objekti i hetimit

7. Pëlqimi

Kur vizitoni faqen tonë të internetit për herë të parë, ne do t’ju tregojmë një dritare kërcyese me një shpjegim rreth cookies. Sapo të klikoni në “Ruaj cilësimet”, ju na jepni pëlqimin tuaj për të përdorur të gjitha kategoritë e skedarëve të skedarëve dhe shtojcave që keni zgjedhur, siç përshkruhet në këtë deklaratë të cookie-ve. Ju mund të çaktivizoni përdorimin e cookies përmes shfletuesit tuaj, por ju lutemi vini re se nëse e bëni këtë, faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë siç duhet.

7.1 Menaxho cilësimet e pëlqimit

8. Aktivizimi/çaktivizimi dhe fshirja e cookies

Ju mund të përdorni shfletuesin tuaj të internetit për të fshirë skedarët automatikisht ose manualisht. Ju gjithashtu mund të specifikoni nëse cookies speciale nuk duhet të vendosen. Një opsion tjetër është të vendosni shfletuesin tuaj të internetit që t’ju njoftojë sa herë që vendoset një cookie. Për më shumë informacion rreth këtyre opsioneve, shihni udhëzimet në seksionin Ndihmë të shfletuesit tuaj.

Ju lutemi vini re se faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë siç duhet nëse të gjitha cookies janë çaktivizuar. Nëse i fshini cookies në shfletuesin tuaj, ato do të vendosen përsëri kur të vizitoni përsëri faqen tonë të internetit.

9. Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale

Ju keni të drejtat e mëposhtme në lidhje me të dhënat tuaja personale:

  • Ju keni të drejtë të dini pse nevojiten të dhënat tuaja personale, çfarë ndodh me to dhe sa kohë ruhen.
  • E drejta e aksesit: Ju keni të drejtën të shikoni të dhënat personale që ne dimë për ju.
  • E drejta për korrigjim: Ju keni të drejtën të plotësoni, korrigjoni, fshini ose bllokoni të dhënat tuaja personale sa herë që dëshironi.
  • Nëse na keni dhënë pëlqimin tuaj për të përpunuar të dhënat tuaja, ju keni të drejtë të tërhiqni këtë pëlqim dhe të fshini të dhënat tuaja personale.
  • E drejta për transferimin e të dhënave të të dhënave tuaja: Ju keni të drejtë të kërkoni të gjitha të dhënat tuaja personale nga një kontrollues dhe t’i transferoni ato në tërësi te një kontrollues tjetër.
  • E drejta për të kundërshtuar: Ju mund të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja. Ne do të pajtohemi nëse nuk ka arsye legjitime për përpunimin.

Për të ushtruar këto të drejta ju lutemi na kontaktoni. Ju lutemi referojuni detajeve të kontaktit në fund të kësaj deklarate cookie. Nëse keni një ankesë për mënyrën se si i trajtojmë të dhënat tuaja, ne do të dëshironim ta dëgjonim atë, por ju gjithashtu keni të drejtë t’ia drejtoni atë autoritetit mbikëqyrës (autoritetit për mbrojtjen e të dhënave).

10. Detajet e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje dhe/ose komente në lidhje me Politikën tonë të Cookies dhe këtë deklaratë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e mëposhtme të kontaktit:

Praktika për gjinekologji dhe diagnostikim prenatal Dr. Czugalinski dhe Klein
Rruga Schweriner 10
22143 Hamburg
Gjermania
Faqja e internetit: https://frauenarzt-rahlstedt.de
Email: ed.tdetslhar-tzraneuarf@iksnilaguzcrd
Numri i telefonit: 040 677 80 71

Kjo politikë e cookie-ve u sinkronizua me cookiedatabase.org më 4 dhjetor 2022